Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER FOR XS-BABYTØJ.DK

 


 

XS-babytøj.dk er ejet af:
Nick Larsen
Hovedgaden Øst 70
6500 Vojens
CVR: 29 67 43 29
Etableret maj 2009
 

Betaling

På www.xs-babytoej.dk kan der betales med:
Visa/Dankort

Visa

Visa electron
Mastercard dansk & udenlandsk

Maestro dansk & udenlandsk
MobilePay

Der tages IKKE gebyr ved betaling på www.xs-babytoej.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes herfra. 
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Forventet lerverigstid. 1-5 hverdage

Levering

Fragten er:
Billigste fragt Kr. 29,00. Fri fragt v/ køb over kr. 300,00. Jeg sender til nærmeste DAO-shop.

Post Danmark uden omdeling med Track & Trace nummer, så du kan følge pakken. Kr. 39,00. Her kan du selv vælge leveringssted. 
Post Danmark med omdeling med Track & Trace nummer, så du kan følge pakken. Kr. 49,00. 
Afhentning Hovedgaden Øst 70 6500 Vojens betales kr. 0,00

 

 


For at foretage et køb på XS-babytøj.dk skal du igennem 5 trin.
 
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til bestilling.
2. Indtast dine personlige oplysninger - husk korrekt mailadresse og mobilnummer.
3. Vælg forsendelses -og betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. VIGTIGT! Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.xs-babytoej.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din varer.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give mig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved enten at sende nedenstående fortrydelsesformular, som vedhæfet fil til salg@xs-babytoej.dk eller som almindelig brev til XS-babytøj Hovedgaden Øst 70 6500 Vojens
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette. Dette gøres ved at udfylde og indsende nedenstående fortrydelsesformular
http://www.xs-babytoej.dk/upload_dir/docs/fortrydelsesformular/fortrydelsesformular(1).docx

Returnering

Du skal sende din ordre retur til mig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt mig, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til mig tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Jeg tilbageholder tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
XS-BABYTØJ
Hovedgaden Øst 70

6500 Vojens
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.xs-babytoej.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
XS-BABYTØJ

Hovedgaden Øst 70
6500 Vojens

vi har brug for følgende information, når du sender varen retur til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@xs-babytoej.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med mig på www.xs-babytoej.dk har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Mobilnummer
E-mail adresse
Evt. alternativ leveringsadresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos XS-babytøj og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via min webshop, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Indehaveren af XS-babytøj har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.xs-babytoej.dk er indehaver Nick Larsen.
Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.xs-babytoej.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos XS-babytøj har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til XS-babytøj via e-mail salg@xs-babytoej.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til indehaver Nick larsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.